Wij hebben het bruidsspel gespeelt in Lier. Het was echt een super leuk spel, en we hebben ons super goed geamuseerd. Echt TOP. 😉👍👍
Je bruiloft is vanavond maar er is nog niks geregeld! En nu?! Niet in paniek raken, maar de mouwen opstropen. Ga met je vriendinnen op pad en race door het centrum van een stad naar keuze.
Vergeet het geijkte konijnenpak en die stripper die-er-op-de-foto-wél-lekker-uitzag: een vrijgezellenfeest moet vooral waanzinnig gezellig zijn. In teams gaan jullie op pad om de dag te redden! Via je telefoon krijg je door waar je een taart, ringen, trouwjurk, auto en alle andere zaken kunt vinden om de bruiloft te redden!
Maar je moet er wel wat voor doen……… Overtuig participanten om mee te helpen met het redden van jullie bruiloft. Ook zijn er fictieve "figuren" in het spel die je willen dwarsbomen, dus let goed op waar je heen loopt.
Heel veel plezier staat op het programma. Jullie vrijgezel en de rest van de club zijn ‘hot and happening’ vandaag!
Wat staat jullie te wachten tijdens The Wedding Game?
Tijdens het ontvangst, onder het genot van een drankje, volgt een korte speluitleg. Dan wordt de groep verdeeld in teams en gaan jullie op pad. Race naar de verschillende “bruiloft punten” en voer de meest hilarische, foute en mode gerelateerde opdrachten uit. Een telefoonnummer regelen van een lekkere vent bijvoorbeeld. Voor de aanstaande, nu het nog kan! Of een dress to impress contest, waarin jullie jezelf uitdossen ! Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.
Honger naar meer?
Niet alleen flirten maakt hongerig. Een lunch of diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Het ontstaan van Lier staat volgens de overlevering in nauw verband met de figuur van de heilige Gummarus van Lier, eertijds grootgrondbezitter en veldheer uit de 8e eeuw, later patroonheilige van de stad. De oorsprong van de stad wordt verbonden aan de bidplaats op Nivesdunc (ter hoogte van de huidige Sint-Pieterskapel, ca. 1225, het oudste bewaarde gebouw in de Lierse binnenstad). Na de dood van Gummarus zou daar een dorp gegroeid zijn. Logisch is dat de vroegere en eerste bewoning zich wellicht situeerde op de droger gelegen hoogten ten zuiden en ten noorden van een overwegend laaggelegen vochtig gebied. In de 9e eeuw zouden deze oude kernen verlaten worden ten voordele van een nieuwe die dichter bij de samenvloeiing van de Neten lag en dus economisch veel interessanter was. Transport over water bood een aantal voordelen tegenover transport over land.
Latere ontwikkelingen maken van Lier een stad voor handelaren, wat ook nu nog duidelijk in het stadsbeeld is te merken. In een 11e-eeuws handschrift vindt men een vermelding van een kapittel van Kanunniken, verbonden aan de hoofdkerk die op dat moment nog aan de Heilige Johannes was toegewijd. De definitieve opbloei van de Gummarus-verering in de 11e en 12e eeuw zou de latere naamsverandering verklaren. De begraafplaats van de Heilige Gummarus in de Sint-Pieterskapel als bedevaartplaats én de aanwezigheid van het kapittel hadden een positieve invloed op de groei van de Lierse agglomeratie. Het ontstaan van stichtingen en kloosters is trouwens een opmerkelijk fenomeen in gebieden waar het bevolkingsaantal stijgt en ook Lier trekt vanaf de 13e eeuw kloosterorden aan...
Wij hebben het bruidsspel gespeelt in Lier. Het was echt een super leuk spel, en we hebben ons super goed geamuseerd. Echt TOP. 😉👍👍
Leuk spel! Leuke opdrachten!
Heeel gezellig vrijgezelle feestjr gehad
Super leuke begeleider en spel