Zeskamp Vrijgezellenfeest Lunch in Zoetermeer

Een vrijgezellenfeest organiseren kan best lastig zijn. Wij helpen je graag mee met onze zeskampen. Als je denkt dat een zeskamp ouderwets is, saai is en niet uitdagend genoeg voor een stel mannen of vrouwen bij elkaar dan heb je het MIS!
 
Vrijgezellen zeskamp Uitje
Tijdens onze vrijgezellen-zeskamp strijd je in teams tegen elkaar tijdens knotsgekke opdrachten waarbij we actie en intelligentie afwisselen. Natuurlijk hebben we tijdens deze spellen een stukje romantiek, humor en seks toegevoegd. Wat dacht je van de seksvragenquiz, de O-dokter-wat –doet-u-nu-estafette, de brandcare-race, de vrijgezel-lig bigbagrace, en nog vele andere ludieke en uitdagende spellen. Voor of na het uitje kunt u genieten van een heerlijke lunch. 
 
Meer lezen

Zeskamp Vrijgezellenfeest Lunch

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 226 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Prijs voor winnende team

Zoetermeer

Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.

De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.

Zoetermeer
Delen
Ook dit uitje doen