Een actieve zeskamp met onder andere de Wereldballen, Brancard Race , eindeloze wandelband en meer!
Werk met je hele team samen want alleen verlies je! De ingrediënten: Uitdaging met sportieve en 'Fun' momenten.
De Zeskamp
Jullie worden ontvangen door een enthousaiste begeleider die de groep onderverdeeld in meerdere teams. De strijd barst los! Welk team beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? Achtereenvolgens worden de volgende onderdelen doorlopen:
De Wereldbal, waarbij 1 deelnemer op de megabal moet balanceren terwijl er een parcours wordt afgelegd;
Skilatten-race, waarbij het hele team aan ski’s vast zit en een parcours moet afleggen;
Touwtrekken, voor de echte krachtpatsers, trek je tegenstanders over de lijn;
Brug bouwen, haal met je team de overkant door goed en slim samenspel;
Brancard race, tijd voor de slappe lach, wie heeft als eerste een teamgenoot aan de overkant?;
Rupsband en vliegend tapijt, zorg dat je goed naar elkaar luistert en tegelijkertijd beweegt om het parcours het snelste af te leggen.
Samen sterk in teamverband is het centrale thema van de dag. Wie wordt de winnaar van dit sportieve uitje?
Voor of na de zeskamp kunnen jullie genieten van een heerlijk diner.
Let op: Locatie van de activiteit en diner is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 224 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Het centrum van Tongeren is zeer geschikt voor een leuke teambuildingsactiviteit. Speel met je groep een leuk stadsspel of een heerlijk dinerspel of quiz. Een uniek uitje met collega’s of vrienden.
Heeft u zelf een locatie of wilt u dat wij dat regelen? Laat het ons weten.
Het einde van de 18e eeuw bracht grote veranderingen met zich mee voor Tongeren. De Nederlanden werden ingelijfd door Frankrijk en op bestuurlijk vlak werd de stad onderdeel van het departement Beneden-Maas. Voor het eerst in 1000 jaar was Tongeren niet meer verbonden met Luik. In 1815 werd de stad onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en in 1830 werd Tongeren uiteindelijk een Belgische stad. Bij de splitsing van Limburg in 1839 werd Tongeren de hoofdplaats van een gerechtelijk en bestuurlijk arrondissement.
Tongeren telt enkele musea, waarvan het Provinciaal Gallo-Romeins Museum wellicht het bekendste is. Reeds in 1851 stichtte het Geschied- en Oudheidkundig Genootschap van Tongeren een museum. De collectie bestond toen uit stukken die dateerden uit verschillende periodes. In 1951 verhuisde het museum naar zijn huidige locatie. Door het toenemende succes waren uitbreidingen nodig in 1958, 1970, 1992 en 2006
De andere Tongerse musea zijn kleiner van opzet. Het Begijnhofmuseum Beghina bevindt zich een begijnenwoning uit 1660. Naast de vaste tentoonstelling over de geschiedenis van het Sint-Catharinabegijnhof worden er ook thematentoonstellingen georganiseerd. De Moerenpoort, een middeleeuwse stadspoort uit 1379, herbergt het wapenmuseum. Binnenin de poort bevinden zich drie kamers waar de bezoekers meer kunnen leren over het militaire verleden van Tongeren. Vanaf het platform bovenop de toren heeft men een panoramisch zicht over de stad, het begijnhof en het natuurgebied De Kevie. In de voormalige kapittelzaal van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek bevindt zich de schatkamer. De collectie van de schatkamer bestaat uit religieuze kunstvoorwerpen die dateren van de 6e tot de 19e eeuw.
Tongeren leent zich uitstekend voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Zowel unieke stadsspellen als leuke outdoor activiteiten zijn zeer geschikt om in Tongeren te doen. Op zoek naar een uniek uitje? Zie het overzicht van uitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen.