Bent u op zoek naar entertainment voor teamwork, motivatie, break-out of gewoon een gezellige inspirerende bijeenkomst, dan is een Magic Workshop zeker de moeite waard!
Onze magic entertainers staan voor u klaar om u de fijne kneepjes van het goochelvak aan te leren. In deze gezellige, enerverende, inspirerende en creatieve workshop zullen de deelnemers de tips & tricks achter goocheltrucs ontrafelen en zij zullen na deze workshop hun “eigen publiek” sportief bij de neus kunnen nemen met een aantal trucs.
Onze magic entertainers weten het verborgen creatieve talent in iedere deelnemer naar boven te halen, wat uiteraard tot hilarische momenten zal leiden.
Tijdens een workshop magic zal de entertainer eerst een kort intermezzo van zijn eigen act laten zien, vervolgens een korte uitleg geven en dan de basisbeginselen doornemen van een aantal trucs. Dan gaan de deelnemers de trucs zelf creëren en onder de knie (proberen te) krijgen. Uit ervaring weten wij dat dit tot bijzondere momenten kan leiden en dat teamwork, motivatie en creatief nadenken om de hoek komt kijken.
Daar waar mogelijk kunnen wij eventueel jullie slogan, bedrijfsnaam, product verwerken in één van de trucs, dit altijd even in overleg.
Meer lezen
Vanaf 20 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 1 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.