Het is een hilarisch en leuk spel. We hebben enorm genoten.
Doet iemand anders de opdracht voor je of ben jij de Sjaak?! Een superleuk vrijgezellenfeest!
Bij een goed vrijgezellenfeest moet een hoop lol worden gemaakt en dien je krom te liggen van het lachen! Wie is de Sjaak is hier zeer geschikt voor. Ga met je vrienden of vriendinnen een stadscentrum in en voer samen de meeste vreemde, grappige en soms gênante opdrachten uit.
Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. The city is your playground! Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren.
Wat staat jullie te wachten tijdens Wie is de Sjaak?
Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een biertje of wijntje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes personen en gaat jullie groep gewapend met een zak attributen en een opdrachtboek op pad.
Elke deelnemer krijgt meerdere opdrachten voor zijn kiezen. Hoe erg je voor aap staat hangt af of je iemand kunt vinden die met je mee wil doen. Lukt dat je niet? Dan zal je het in je eentje moeten doen maar dan wel EXTRA gênant. De kans bestaat dat je in keer met een stokbrood tussen je benen loopt en wildvreemden een hapje moet laten nemen van jouw hotdog! Of dat je je schoonouders moet bellen en overtuigend moet vertellen dat je toch op het andere geslacht valt! Kortom een dag vol gekkigheid.
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje doen jullie het nog een keer dunnetjes over: samen bespreek je de oogst van die dag!
Honger naar meer?
Reken maar dat je honger hebt aan het eind van het spel! Een lunch of een diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties.
Kleinere groepen dan 12 personen of groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Mons heeft meerdere bezienswaardigheden en leent zich daarom uitstekend voor een uniek uitje! De (niet helemaal voltooide) collegiale Sint-Waltrudiskerk (Collégiale Sainte-Waudru), in Brabantse gotiek werd in 1450 gebouwd op last van het kapittel van Sint-Waltrudis, oorspronkelijk door de architect Jan Spijkens, maar vanaf 1457 werd de leiding van de pas begonnen werkzaamheden toevertrouwd aan Matthijs de Layens, die zich liet inspireren door de Sint-Pieterskerk te Leuven. De belforttoren werd in 1662 gebouwd op de onderbouw van het verwoeste Gravenkasteel dat van de 9e tot de 15e eeuw de verblijfplaats van de graven van Henegouwen was. Het fraaie belfort, waarvoor de Franse dichter Victor Hugo enkel misprijzen had, is het enige Belgische belfort in barokstijl. Van het Gravenkasteel zelf bleven de Conciergerie en de romaanse Sint-Callixtuskapel (1051) goed bewaard. De fraaie gebouwen van de Grote Markt (Grand-Place) vormen een waardige entourage voor het Stadhuis (Hôtel de Ville) waaraan Matthijs de Layens in 1458 een hooggotische voorgevel schonk. Bij de dood van Karel de Stoute werden de bouwactiviteiten gestaakt, en pas in de 16e eeuw hervat. In de 17e eeuw werd er nog links en rechts een zijvleugel aan toegevoegd, en in 1718 kreeg het zijn klokkentorentje. Links van de ingang bevindt zich het populaire aapje, de Singe du Grand Garde, een beeldje dat naar verluidt geluk brengt aan wie zijn kopje aait. Kortom: Mons heeft een historisch centrum wat uitermate geschikt is voor een uniek bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest!