Theater workshop
Een Theater workshop als bedrijfsuitje of teambuilding?
Een leuke workshop die een meerwaarde biedt voor u en uw bedrijf. Een workshop waar je veel leert over jezelf maar ook een totaal andere kant van je collega's leert kennen. Dit is een samenspel want acteren kun je niet alleen. Hoe kun je je het beste presenteren voor een groep?
Voor wie is de theater workshop geschikt?
De theater workshop is geschikt voor iedereen. Van jong tot oud, voor iedereen is er een rol, die hem of haar aanspreekt.
Welk doel heeft de theater workshop?
Er zijn veel redenen om aan een theater workshop mee te doen.
Het is gezellig en je leert elkaar op een andere manier kennen.
Het helpt je aan je zelfvertrouwen. Iedereen kan zien dat je ook een andere kant hebt.
Je komt tijdens de workshop in aanraking met diverse theater technieken, waarbij improvisatie erg belangrijk is.
Bij deze workshop gaat het er vooral om dat je bewust wordt van je eigen lichaamstaal; dat wil zeggen dat je op zoek gaat naar je eigen beeldende kracht.
Het spelen vanuit je gevoel en intuïtie staat voorop: je reageert op wat je omgeving je aanreikt.
In een ongedwongen sfeer leer je samenspelen, reageren op elkaar, jezelf uitdrukken, sketches verzinnen, ontdekken wat wel of niet bij je past en natuurlijk hoe het is om applaus te ontvangen.
Belangrijk is dat we ons zeker niet laten hinderen door theater wetten!
LET OP: u dient voor deze activiteit zelf voor een locatie te zorgen!
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte
Vanaf 16 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Vlissingen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde op Walcheren. De stad Vlissingen telt ongeveer 33.000 inwoners. De gelijknamige gemeente heeft 44.580 inwoners en een oppervlakte van 344,98 km², waarvan 310,84 km² water.
Bij de gemeente Vlissingen horen de plaatsen Oost-Souburg, West-Souburg en Ritthem, al mogen Oost- en West Souburg tot wijken van Vlissingen gerekend worden. De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een agglomeratie van bijna 93.000 inwoners.
Tijdens de Tachtigjarige Oorlog was de stad in Spaanse handen, Vlissingen was op 6 april 1572 de tweede stad na Den Briel die zich van de Spanjaarden bevrijdde. In tegenstelling tot Den Briel werd Vlissingen niet door de geuzen maar door haar eigen inwoners bevrijd. Vlissingen is onder Napoleon, voordat hij heel Nederland inlijfde, ook een tijd in Franse handen geweest en ook nog eens in Engelse handen.