Een vrijgezellenfeest met Lef, Angst en Pijn!
Nu te spelen bij Tb-Events: The Pain Game. Een hilarisch vrijgezellenfeest waarbij je je tegenstanders persoonlijk mag straffen met grappige maar toch pijnlijke spellen….
Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde en pijnlijke‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.
Wat staat jullie te wachten tijdens The Pain Game?
Na een korte speluitleg vormen we teams en gaat jullie groep gewapend de stad in.
Vanaf een centraal punt krijgen jullie steeds een nieuwe opdracht die je als team zo goed en snel mogelijk moet uitvoeren. Het team dat dit als eerste lukt mag het andere team straffen met een pijnlijk spelletje. Sta je bijvoorbeeld in 1x met een zweepje in de hand en mag jij 1 van je beste vrienden straffen! Of zal er bij je op een vreemde plek een harsstrip aangebracht worden en …….. pijnlijk!
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.
The Pain Game staat garant voor een hillarisch vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Eerst was de streek van Thorn heel moerassig. Thorn veranderde pas na ontginning voor de 10e eeuw. Aan de rand van dit moeras liep de Romeinse heirbaan van Maastricht naar Nijmegen. Omstreeks 990 werd Thorn op een hoogte, dichtbij de Maas, door graaf Ansfried, die getrouwd was met Hereswint, een klooster voor benedictaressen gesticht. Dat klooster groeide uit tot een wereldlijk stift en een vorstendom. Tot dat Land van Thorn behoorden Thorn, Ittervoort, Haler, Grathem, Stramproy, Baexem en Ell.
Volgens de legende lag er ooit tussen Thorn en Kessenich een legendarisch verdwenen stad met de naam Vijvere. Dat zou verzonken zijn als straf van God. Daar ligt nu het moeras het Vijverbroek.
Onder de Fransen kreeg Thorn zwaar te lijden. De huizen werden witgeverfd omdat ze vaak zijn vernield en er dus verschillende bouwsels in werden verwerkt. Door die witte huisjes en de rust van het dorpje werd Thorn al gauw geliefd door kunstenaars en tegenwoordig toeristen.