Het was een leuke middag en een leuk activiteit. Goed georganiseerd!
Keihard kateren, ook voor poezen.
Even helemaal van de planeet. He-le-maal wappie. Het overkomt Phil, Dough, Alan en Stu, de mannen uit de briljante film The Hangover. Om vervolgens in rap tempo de vorige avond - of eigenlijk meer ‘de ochtend’ - opnieuw te beleven. Tegen wil en d(r)ank, met een bonkende kater in je kop.
Speciaal voor jou en je lotgenoten ontwikkelde TB Events een vrouwen editie van The Hangover. Ideaal voor vrijgezellen of partyheads van elk geslacht. Want laten we eerlijk zijn: je hoeft geen kerel te zijn om ‘m af en toe een keer flink te raken. Even flink de weg kwijt zijn, het verkeerde bed instappen of het kille keramiek van je toiletpot knuffelen is menselijk. Part of the game. Verwacht dus vooral geen ‘schappelijkheid’ in ons Hangoverspel: dit is keihard kateren, ook voor poezen.
Wat kun je verwachten tijdens The Hangover Vrouwen Party?
We beginnen rustig, met een glas bubbels. Om in de mood te komen. Daarna volgt een uitgebreide speluitleg voor jou en je groep en vormen we teams. The city is yours ladies…
Jullie krijgen een boekje mee met daarin een overzicht van de opdrachten en de karakters uit de film. Telkens kies je een personage en gooit vervolgens met de dobbelsteen. Deze bepaalt welke opdracht je gaat doen.
Die opdrachten zijn niet mild, maar wel heel erg leuk. Ze vergen nogal wat flair en overtuigingskracht. Een boxershort ‘regelen’ van een wildvreemde bijvoorbeeld of een tattoo laten ontwerpen door je team en ook gewoon ‘zetten’. Of net als Stu in de film een ‘man purse’ vullen totdat je een waardig mannelijk resultaat hebt. En uiteraard moeten er telefoonnummers en drankjes bemachtigd worden. Hoe meer, hoe beter! En aangezien jullie geheugen jullie ongetwijfeld in de steek gaat laten, leggen jullie alles vast op camera. Ook dit levert jullie team keihard punten op.
Aan het eind van het spel komen alle teams bij elkaar bij het beginpunt voor ‘vergelijkend warenonderzoek’. En een drankje natuurlijk. Welke tattoo staat waar? Wie heeft er de meeste telefoonnummers gescoord? Wie kan er überhaupt niet meer lopen? Kortom: welk team heeft de meeste punten en wint The Hangover?
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Het was een leuke middag en een leuk activiteit. Goed georganiseerd!
Het was een erg leuke dag en een geweldige activiteit. Sil heeft het spel goed uitgelegd. Bedankt voor de leuke dag.
Grappige en orginele opdrachten. Leuke spelbegeleiding. Geslaagde en lachwekkende middag gehad.
Leuk spel!