Zeer leuke namiddag gehad met de ploeg. Activiteit waar iedereen bij betrokken wordt. Top
Robinson Uitje, laat je verrassen tijdens dit actieve uitje! Erg leuk als bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest.
Speel met vrienden, collega’s of familie het Robinson uitje.
Voer met je team uitdagende opdrachten uit en voorkom dat je naar de eilandraad moet. Op een leuke manier doe je teambuildingsactiviteiten met elkaar waarbij in tegenstelling tot het echte format niemand afvalt!
Wat staat je te wachten tijdens het Robinson uitje?
Verschillende kampen strijden tegen elkaar tijdens Robinsonproeven. In teamverband worden de volgende spellen afgewerkt: een brug te ver waarbij je als team met 3 lange balken en 6 kleine de overkant moet halen zonder de grond te raken met je voeten, de tangram waarbij je als team een afbeelding moet reproduceren, de traditionele eetproef waarbij je kunt kiezen uit 4 lokale delicatessen uit vreemde landen en het hengelspel waarbij je van bamboestokken hengels moet maken en ringen moet vissen om deze om een paal moet gooien.
Iedereen doet dus het hele spel mee, niemand wordt geëlimineerd. Bouw met je team een werkende katapult! Het team dat het verst kan schieten met hun katapult wordt de winnaar van het Robinson Uitje!
LET OP: Heeft u zelf geen locatie of staat deze er niet tussen? Neem contact met ons op en wij gaan ons best doen voor u!
Meer lezen
Vanaf 18 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.
Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.
Zeer leuke namiddag gehad met de ploeg. Activiteit waar iedereen bij betrokken wordt. Top