Afgelopen weekend met de mannen dit spel in Utrecht gespeeld wij vonden het geweldig bedankt Sven voor je begeleiding!
Ben jij klaar voor dit spannende kat en muisspel? Ben jij de top agent of de sluwe crimineel? Is het mogelijk om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en uit handen te blijven van een team fanatieke opsporingsdeskundigen?
De voortvluchtigen gaan in dit bloedstollende spel de lastige uitdaging aan om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl het opsporingsteam er juist alles aan zal doen om de criminelen op heterdaad te betrappen. Om niet gepakt te worden is discipline nodig. Elke vorm van contact is een aanknopingspunt voor de rechercheurs. Hoe verplaats je je? Waar verblijf je? De deelnemers mogen hun eigen vlucht of jacht bepalen zolang ze zich houden aan drie regels: de wet mag niet worden overtreden, blijf binnen de stadsgrenzen en verblijf maximaal tien minuten op dezelfde plek. Het doel voor beide teams is om binnen twee uur het extractiepunt te achterhalen. Deze locatie zal echter moeten worden ontcijferd. Zal de opsporingsdienst de bende op tijd in de boeien slaan? Of zijn de voortvluchtigen de Hunters te slim af?
Dus ga de opdracht aan met je familie, je collega’s of je vrienden! En we zullen zien wie de slimste, sluwste en de snelste is…..
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.
De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.
Afgelopen weekend met de mannen dit spel in Utrecht gespeeld wij vonden het geweldig bedankt Sven voor je begeleiding!