Afgelopen weekend met de mannen dit spel in Utrecht gespeeld wij vonden het geweldig bedankt Sven voor je begeleiding!
Ben jij klaar voor dit spannende kat en muisspel? Ben jij de top agent of de sluwe crimineel? Is het mogelijk om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en uit handen te blijven van een team fanatieke opsporingsdeskundigen?
De voortvluchtigen gaan in dit bloedstollende spel de lastige uitdaging aan om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl het opsporingsteam er juist alles aan zal doen om de criminelen op heterdaad te betrappen. Om niet gepakt te worden is discipline nodig. Elke vorm van contact is een aanknopingspunt voor de rechercheurs. Hoe verplaats je je? Waar verblijf je? De deelnemers mogen hun eigen vlucht of jacht bepalen zolang ze zich houden aan drie regels: de wet mag niet worden overtreden, blijf binnen de stadsgrenzen en verblijf maximaal tien minuten op dezelfde plek. Het doel voor beide teams is om binnen twee uur het extractiepunt te achterhalen. Deze locatie zal echter moeten worden ontcijferd. Zal de opsporingsdienst de bende op tijd in de boeien slaan? Of zijn de voortvluchtigen de Hunters te slim af?
Dus ga de opdracht aan met je familie, je collega’s of je vrienden! En we zullen zien wie de slimste, sluwste en de snelste is…..
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.
Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.
Afgelopen weekend met de mannen dit spel in Utrecht gespeeld wij vonden het geweldig bedankt Sven voor je begeleiding!