Super leuk gedaan! Op naar de volgende!!
Blijken jullie Maffia DNA te hebben?
Lukt het jullie om de macht over te nemen van deze familie en het complete kapitaal? Speel Maffia Stadsspel en wordt de nieuwe Don!
Wat staat je te wachten tijdens Maffia Stadsspel!
We beginnen rustig en onder het genot van een welkomstdrankje volgt er een uitgebreide briefing over het Maffia Stadsspel. Tijdens dit super spannende stadsspel moet je als team de machtigste familie van de stad worden. Je komt op afpers- en omkooplocaties in het stadscentrum en door het afpersen en omkopen van de juiste personen bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende kapitaal op. Daarnaast ontvang je steeds meer informatie over hoe de Maffiabaas eruit ziet en waar hij zich verscholen houdt.
Je gaat als team op pad gewapend met een mobiel en een stadsplattegrond. Hierop staan meerdere afpers- en omkooplocaties. Wanneer je op een locatie aankomt krijg je direct een opdracht of vraag door. Voer dit goed uit, bouw je kapitaal langzaam op en ontcijfer het uiterlijk en de locatie van de Don. Welk team zal als eerste de Don ontmaskeren en zijn scepter overnemen? Snelheid en tactisch inzicht zijn bij het Maffia Stadsspel van levensbelang.
Aan het einde keert iedereen terug en wordt onder het genot van een drankje het winnende team bekend gemaakt!
Honger naar meer?
Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor onze opties. Maffia Stadsspel! is in diverse steden in Nederland te spelen (ook in het Engels en het Frans). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.
De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.
Super leuk gedaan! Op naar de volgende!!
Bedankt voor de warme ontvangst! Groetjes jeugdgroep KRDJU #TOPBEGELEIDERS
Het maffiaspel is leuk en uitdagend en je krijt goeie vragen. We hebben als voetbal team een leuke middag gehad.!
De activiteit was goed, leuk en gezellig!