Heel leuk!
Dit spel is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de papel.
El Profesor heeft jullie hulp nodig! Hij heeft weer een nieuw plan in zijn hoofd om een grote roof te plegen en daarbij heeft hij een goed en gevat team nodig die hem hierbij helpt. Denken jullie dat jullie het geschikte team zijn om deze roof tot een goed einde te brengen en daarna een leven vol rijkdom en plezier te leiden?
Tijdens het La Casa del Dinero spel zullen jullie doormiddel van het oplossen van verschillende hersen krakende en out of the box puzzelopdrachten moeten zien te infiltreren in de bank, de kluis kraken en vervolgens weer moeten ontsnappen uit de bank. Dit spel staat garant voor veel spanning en sensatie. Maar het is ook een flinke uitdaging.
Denken jullie dat jullie over genoeg kennis en omdenk kwaliteiten beschikken om deze grote roof tot een goed einde te brengen? Wacht dan niet langer en help El Profesor door La Casa del Dinero te boeken!
Juist in deze tijd moeten we thuis blijven, maar willen we toch leuke en spannende dingen blijven doen. Dit spel is een combinatie van beide.
Dit spel speel je gewoon thuis vanachter je eigen tablet. Daarnaast is het superspannend en interactief spel.
Meer lezen
Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 1 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.
De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.
Heel leuk!
Bedankt voor het organiseren van alles! Het spel was leuk, interessant en gedetailleerd.
Zeer fijne avond gehad met sharon
Wij hebben hem vandaag gespeeld en het was super leuk! top spel! We hebben ervan genoten. Bedankt :)