Tijgers!!
Hou jij wel van een drankje? Dan ben je hier op de goede plek! Tijdens dit spel ga je met je vrienden op pad en kun je bewijzen dat JIJ een echte kroegtijger bent.
Het spel bestaat uit knotsgekke opdrachten, kennisvragen over de leukste bierfeitjes en tijdens de muziekrondes test jij jouw kennis van de gezelligste feestmuziek!
Drankspelletjes? Vast al eens gedaan. Ga de battle aan met je vrienden in één van de vele kroegtijger spelletjes. Uiteraard drinkt de verliezer een welverdiend drankje of shotje in één teug op!
Het fotoalbum moet uiteraard ook gevuld worden. Door jullie, als echte kroegtijgers, wordt alles vastgelegd door middel van de foto- en video-opdrachten. Best handig voor als je de volgende dag een beetje vergeetachtig bent *hik*. Hoeveel tijgerpunten weet jij te verdienen?
Tijdens het spel zie je alle hoekjes van verschillende kroegen op de door jouw uitgekozen locatie. Uiteraard kom je er niet vanaf zonder drank! Je speelt het zonder begeleider en op eigen tempo.
Kortom: Kroegtijgers staat garant voor een hilarisch vrijgezellenfeest of vrienden uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!
Meer lezen
Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.