Kickbike Steppen (eigen locatie) in Raalte

Een gezellig, actief en origineel uitje! boek onze kickbikes steppen voor een rustige en mooie toer. Steppen is namelijk gezellig en gezond. Op de step kun je rustig een gesprek voeren en je gaat zo hard of zacht als je zelf wilt.
 
Door de proffesionle kickbike step je wel heel makkelijk op onze kickbikes. Het gaat ook een stukje sneller dan op een normale step. De kickbikes zijn tevens geschikt voor alle leeftijden van jong tot oud. Heb je zin in een actieve middag, dan is de kickbike precies wat je zoekt. 
Meer lezen

Kickbike Steppen (eigen locatie)

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 226 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Raalte

Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.

De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.

Raalte
Delen
Ook dit uitje doen