Kettingreactieworkshop in Oirschot

Houd de beweging gaande tot het einde van het parcours!
 
Iedereen kent het vast wel: de mooie lange banen waarop een balletje rolt, naar buiten gaat en botst tegen een voorwerp die de beweging weer voortzet. Een paar stenen vallen om, de slinger begint te bewegen, een band begint te rollen, een tandwiel gaat draaien, een voorwerp valt... ja precies een kettingreactie!
 
In dit teambuildingsprogramma gaan jullie als team aan de slag om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken met een heel groot gevarieerd assortimen aan materialen. Touwen, banden, ballen, buizen, etc. Eigenlijk alles wat kan vallen, rollen, door de lucht kan zwieren en meer! je mag zelfs objecten uit je direct omgeving gebruiken!
 
Iedereen werkt samen aan het project waardoor de kettingreactie Workshop een unieke teambuildingsactiviteit is. Elke beweiging telt! Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het eindresultaat! Teambuilding bij uitstek dus! Ieder detail telt en de hele groep is verantwoordelijk voor het succes! Uiteraard worden ook de individuele kettingreacties beoordeeld waardoor we aan het einde van de workshop nog een team in het zonnetje kunnen zetten. 
 
Deze activiteit is in heel Nedeland, Duitsland en België (ook met Engels, Frans en Duits sprekende begeleiding) te boeken.
Meer lezen

Kettingreactieworkshop


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 226 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Oirschot

Hoewel er al sinds de prehistorie bewoning is geweest op het grondgebied van het huidige Oirschot, zijn schriftelijke documenten pas relatief laat aanwezig. Op dat ogenblik was Oirschot, vanuit een Frankische nederzetting, al uitgegroeid tot een plaats van regionale betekenis. Zo is er sprake van de heilige Odulfus, die omstreeks 805 pastoor van Oirschot was. Er is sprake van documenten die gewag maken van de verering van Odulfus te Oirschot zo vroeg als 1150 en 1270. Dit zijn echter jongere kopieën van oudere documenten, die mogelijk op vervalsingen berusten. Archeologische vondsten bevestigen overigens bewoning tijdens de 8e en 9e eeuw in de omgeving van de Mariakerk. Ook was er zeker al vanaf het begin van de 13e eeuw een kapittel van elf kanunniken. Vanuit de parochie van Oirschot zijn de parochiekerken gesticht van Oostelbeers, Middelbeers, Vessem en Wintelre. Enige invloed van de Abdij van Echternach en de Abdij van Sint-Truiden zal er wel geweest zijn, maar dit betrof slechts enkele boerderijen.

Oirschot
Delen
Ook dit uitje doen