We hebben zaterdag ontzettend veel plezier hebben gehad met "jachtseizoen ". Een echte aanrader om deze activiteit te organiseren voor een kinderfeestje!
Het jachtseizoen is geopend!
Lukt het jullie om 2 uur lang uit handen te blijven van jullie achtervolgers, net als op TV?
Speel met je vriendjes en je familie dit spannende kat- en muisspel: hoe blijf je van de radar van de achtervolgers?
Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?
Per post krijgen jullie de uitleg en alle benodigdheden toegestuurd om het spel te spelen. Nadat jullie teams hebben gemaakt en alles hebben doorgenomen kan de jacht beginnen! Per boeven- en politie team logt één deelnemer in op de TB Events app. De voortvluchtigen krijgen een voorsprong en beginnen met het bezoeken van de icons op de kaart. De achtervolgers moeten eerst een puzzel ontcijferen voordat ze op pad kunnen. Dit geeft de voortvluchtigen de kans om te verdwijnen van de radar. Maar let op! De boeven mogen zich niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen en de omgeving niet verlaten. Alles wordt gps getrackt!
Deze citygame is te boeken voor groepen vanaf 4 personen.
Let op! Per team moet er 1 telefoon worden voorzien van internet. Tijdens het spel kan er niet gewisseld worden van rol als voortvluchtige of achtervolgers team.
Materialen:
Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.
Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.
We hebben zaterdag ontzettend veel plezier hebben gehad met "jachtseizoen ". Een echte aanrader om deze activiteit te organiseren voor een kinderfeestje!