Onze presentatrice Lieke wist zich goed staande te houden tussen ons mensen van de sales. Ze was erg mooi en heeft het heel leuk gedaan. De fout&goud quiz was ook leuk!
Dit móét je hebben meegemaakt voor je personeelsfeest of feestavond: ‘Goud en Fout The Party’ is een avondvullend programma dat de allerbeste muziek en meezingers uit onze muziekgeschiedenis afwisselt met de meest foute platen én hilarische spelletjes met het publiek. Onze ras-entertainers en top-dj’s hebben al vele zalen platgespeeld in Nederland, Duitsland en België. Op het podium ziet het er net zo uit zoals de naam van ons evenement het al beschrijft: Goud en Fout!
Tijdens het grote Goud en Foutfeest zullen de voetjes massaal van de vloer gaan op een perfecte combinatie van de meest vrolijke disco- en danceclassics, heerlijke soulmuziek en muziek uit de jaren ’80 en ’90, Après-ski, carnavals- en kerstmuziek én natuurlijk Nederlandse meezingers en Duitse schlagers met een hoog meezinggehalte.
Heb jij ook al zin in een heerlijk avondje compleet met gouden en foute muziek van artiesten zoals:
ABBA, Luv, George Baker, Gerard Joling, Boney M, Spicegirls, Vengaboys, Grease, John de Bever, Anita Meijer,
2 Unlimited, Las Ketchup, K3, Rick Astley, Marianne Rosenberg, de Dolly Dots, André Hazes jr. én nog veel meer??? Je kan natuurlijk ook zelf je meest favoriete nummer aanvragen. Misschien mag je dan meteen wel meezingen op het podium!
Onze Goud en Fout-entertainers staan garant voor een groot feest, meezingers voor iedereen en veel gezelligheid op het podium én in de zaal. Met hun aanstekelijke enthousiasme, grote veelzijdigheid op muziekgebied én constante interactie met het publiek gaat bij elk evenement het dak er compleet van af…. Wat te denken van de meest grappige dans- en meezingwedstrijden én een superspannende ‘Jongens-tegen-de-Meisjes-competitie’? Ook zijn er hilarische prijzen te winnen en zullen de nodige ‘foute’ gadgets voor het publiek niet ontbreken.
Met het avondvullende feestprogramma Goud en Fout boek je nu een garantie tot succes. Het is een spetterend feest voor jong en oud met de allergrootste hits en meezingers en véèl interactie met het publiek.
Meer lezen
Vanaf 35 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Onze presentatrice Lieke wist zich goed staande te houden tussen ons mensen van de sales. Ze was erg mooi en heeft het heel leuk gedaan. De fout&goud quiz was ook leuk!
Goud en Fout met een geweldig duo. Die kunnen zeker een mooi feestje bouwen. Muziek op maat, interactieve spelletjes met iedereen en doorgaan tot in de late uurtjes. Wij hebben ons prima vermaakt en boeken voor volgend jaar weer dit evenement.