Gooische vrouwen: veel geld en luxe, niets is te gek! De ingrediënten voor een “uptown” bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!
Neem het ervan en laat je helemaal gaan. Voor Gooische vrouwen zijn er geen grenzen. Begeef je in het leven van sportwagens, snoepreisjes, villa's en merkkleding!
Houden jullie van shoppen en wijntjes? Speel dan Gooische vrouwen en beleef een hilarische dag!
Kruip in de huid van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien. Alles draait in hun leven om glamour en glitters!
Op jullie programma staat vooral veel plezier. Voer leuke en “gooische lifestyle” opdrachten uit met elkaar en waan je een dag in de upper class.
Wat staat jullie te wachten tijdens het Gooische vrouwen uitje?
Jullie worden ontvangen onder het genot van een drankje. Hierna volgt een duidelijke spel uitleg.
De groep wordt hierna verdeeld in teams van 4-6 personen.
De teams gaan het centrum in met een handboek, een tas vol spannende 'props'' en de TB-app op je telefoon.
In deze app verschijnen op diverse plekken op de kaart verschillende icoontjes die, als je daar aangekomen bent, je voorzien van 'speciale' opdrachten.
Bijvoorbeeld een dress to impress Gooische vrouwen ‘styling’, waarin jullie jezelf uitdossen als de vier uit de serie of laat je overdreven opmaken door je teamleden tot een heuse gooische lady.
Kom helemaal in je rol en leg alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.
Honger naar meer?
Een lunch of diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Kleinere groepen of groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Meer lezen
Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.
De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.