Superleuk, goeie en grappige entertainer!!
Leer goochelen in een handomdraai tijdens dit magische groepsuitje
Niets is wat het lijkt. Of wat het zou moeten zijn. Tijdens dit originele en magische groepsuitje leer je in een handomdraai een aantal tegendraadse, verrassende trucs van een meester goochelaar. Voortaan verbaas je vrienden en collega’s en voor je het weet heb je een nieuwe roeping gevonden: gangmaker!
Tijdens de workshop zullen creativiteit, presentatie en teambuilding de rode draad vormen in een korte reis door de wereld van magie en illusie. Je transformeert tot een ware entertainer, waarbij de manier waarop je een truc uitvoert veel belangrijker blijkt dan de truc zelf. ‘The sleight of hands’, vakjargon voor vingervlugheid, kun je oefenen. Maar de presentatie - de afleiding van je toeschouwer – is de ware kunst. Deze fijne kneepjes van het goochelvak ga je tijdens deze workshop leren.
Wat staat je te wachten tijdens de goochelworkshop?
De goochelworkshop begint natuurlijk met een warm onthaal en zal ingeleid worden met een korte magische openingsact. Na de introductie gaan jij en je team zelf aan de slag met dagelijkse voorwerpen die je uitgereikt zal krijgen. Onder professionele begeleiding van de goochelaar leer je alle aspecten om een truc tot in de finesse te beheersen.
Aan het eind van de goochelworkshop bezit je geheime kennis en vaardigheden. Kennis die eigenlijk alleen bestemd is voor de goochelwereld. Doe er je voordeel mee! In de kroeg, op feestjes; mogelijkheden genoeg om de verbazing en lachers op je hand te krijgen. Aan het einde van de Goochel Workshop zal er nog flink nagepraat worden. There’s magic in the air.
LET OP: U dient voor deze activiteit zelf voor een locatie te zorgen!
Meer lezen
Vanaf 20 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.