Fort Boyard Outdoor Diner in Veghel

Een uitdagend en sportief uitje!

Ben jij van alle markten thuis? Het je tactisch inzicht en ben je lichamelijk fit? Dan zijn de Fort Boyard opdrachten een uitdaging voor jou. Fort Boyard is uitermate geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of familiefeest.

Wat staat je te wachten tijdens het Fort Boyard Diner?

Slepen jullie de felbegeerde Ford Boyard beker in de wacht? Als team gaan jullie de strijd aan tegen de andere teams. Meeslepende outdoor opdrachten moeten goed en binnen de tijd opgelost worden. Wie verzameld tijdens het spel richting de finale de meeste sleutels? Dit zal bepalen welk team een voorsprong krijgt in het spannende eindspel. Zet de sleutels strategisch in, verzamel de meeste gouden munten en win als team de unieke Fort Boyard beker! Een prijs die niet mag ontbreken in een prijzenkast.

Voor of na het spel genieten jullie van een heerlijk diner en welkomstdrankje! 

Let op: Locatie van de activiteit en diner is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.

Meer lezen

Fort Boyard Outdoor Diner


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 226 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Veghel

Veghel is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Veghel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veghel. In 1225 wordt Veghel voor het eerst genoemd als Vehchele. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken. Wegens stedelijke ontwikkeling vanaf midden 19e eeuw werd Veghel later de Parel van de Meierij genoemd, verwijzend naar de regionale functie van Veghel in de Brabantse Midden-Meierij. Veghel ligt aan het nationaal landschap Het Groene Woud.

Veghel is waarschijnlijk ontstaan in de vroege middeleeuwen. De plaatsnaam gaat, wat het laatste deel betreft, vermoedelijk terug op lo 'bos', hier misschien 'poel'. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken'. De eerste ontginningen vonden in de vroege middeleeuwen plaats op vruchtbare bosgronden langs de Aa. Grote ontginningen uit die periode waren o.a. De Wielse Hoef bij de Leest; Baecxhoeve, De Hofstad en de Zijtaartse Hoef bij Zijtaart. Een wat afgelegen ontginning vormde het goed Zondveldse Hoef ter hoogte van het Zondveld. Kleinere boeren ontgonnen landerijen als De Donk en het Bergsven ten zuiden van de Leest. In het huidige dorp Veghel vormt het gebied Hezelaar een oude ontginning. Toch lag de oudste kern van Veghel waarschijnlijk niet in het huidige dorp.

Veghel
Delen
Ook dit uitje doen