Het escape dinner room spel was spannend en gezellig! De combinatie van puzzels en diner maakte het een leuke en unieke ervaring. Zeker een aanrader!
Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen: een hersenkrakend dinerspel! In teamvorm ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen het mysterie te ontrafelen. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen.
Wat staat je te wachten tijdens Escape Dinner Room Spel?
Het dinerspel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in teams. Terwijl je geniet van het diner begint het spel. Kijk goed om jullie heen, er mist iemand. De restauranteigenaar heeft jullie uitgenodigd vandaag met een speciale reden, maar blijkt zelf plotseling met de noorderzon te zijn vertrokken. En nog een vervelende ontdekking, de deur zit op slot en is het met geen mogelijkheid open te krijgen. Gelukkig zijn er mysterieuze aanwijzingen achtergelaten. Volg alle hints om antwoord te krijgen op belangrijke vragen. Wie is deze man? Wanneer is hij precies vertrokken? Waar is hij heen gegaan en misschien wel de belangrijkste vraag, waarom? Onderzoek zijn escape verhaal en vind alle missende antwoorden! Het team dat dit mysterie als eerst ontrafeld, is de winnaar van vandaag!
Nadat jullie allemaal heerlijk gedineerd hebben wordt het winnende team bekend gemaakt. Wie van jullie weet er te ontsnappen uit dit spannende dinerspel? Aansluitend is er een mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten in het restaurant. Het Escape Dinner Room Spel is te boeken in elke stad in Nederland, België en Duitsland (ook in het Engels, Frans & Duits).
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Het escape dinner room spel was spannend en gezellig! De combinatie van puzzels en diner maakte het een leuke en unieke ervaring. Zeker een aanrader!
Super leuk gehad, bedankt tb
Uitdagend spel! Strak georganiseerd en vriendelijke service van Sharon!
Wij hebben echt een super avond gehad goed eten en leuke begeleider