Top Andy
De Verrader aan tafel!
Speel dit spel van manipulatie en verraad gewoon aan tafel. Samen met jouw team ga je dit avontuur aan en strijden jullie voor zo de winst. Tijdens verschillende uitdagende missies en originele opdrachten zijn er zilverstukken te verdienen. De ultieme test voor jullie inventiviteit en samenspel.
Maar niet alle teamleden spelen een eerlijk spel. Een aantal personen in jullie midden dragen een geheim met zich mee, dit zijn de verraders! Zij zullen teamleden op slinkse wijze elimineren. Gelukkig kan de rest van het team hier een stokje voor steken. Doorzien jullie op tijd deze grote leugen of zijn de verraders jullie te slim af? En wie gaat er met de prijzenpot vandoor?
De Verrader aan tafel heeft dé ingrediënten voor een spannend en succesvol uitje!
Wat staat je te wachten tijdens De Verrader aan tafel?
We starten rustig met een kopje koffie, thee, fris, wijn of een biertje. Kijk elkaar nog één keer diep in de ogen aan, hierna zal het namelijk nooit meer hetzelfde zijn. Vervolgens zal onze spel begeleider jullie tijdens een uitgebreide briefing voorzien van alle ins en outs van het spel. We maken een evenredige teamindeling en wijzen de verraders aan. Bepaal de juiste strategie en ga de strijd aan tussen goed en kwaad. Ontmasker de Verrader tijdens een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis?
Meer lezen
Vanaf 8 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.
Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.
Top Andy
We hebben een geweldige avond gehad en werd super geleid door Sil. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen. We werden tijdens het spel steeds fanatieker. De service bij het kannetje liep aan het begin stroef. Later op de avond ging het beter.
Met ons bedrijf de verraders gespeeld in Utrecht, collega's werden bloed enthousiast en hebben zich goed vermaakt! Het diner was ruim voldoende en goed na smaak.