De Alleskunner Outdoor Lunch in Zoetermeer

Laat je verrassen tijdens dit actieve uitje! Erg leuk als bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest.
Speel met vrienden, collega’s of familie de Alleskunner.
 
Voer met je team uitdagende opdrachten uit. Op een leuke manier doe je teambuildingsactiviteiten met elkaar waarbij in tegenstelling tot het echte format niemand alleen iets doet!
 
Wat staat je te wachten tijdens de Alleskunner Outdoor?
 
Verschillende teams strijden tegen elkaar. In teamverband worden de volgende spellen afgewerkt: een brug te ver waarbij je als team met 3 lange balken en 6 kleine de overkant moet halen zonder de grond te raken met je voeten, de tangram waarbij je als team een afbeelding moet reproduceren, hengelspel waarbij je van bamboestokken hengels moet maken en ringen moet vissen om deze om een paal moet gooien en levensgrote memory game
 
Iedereen doet dus het hele spel mee, niemand speelt alleen.  Bouw met je team een werkende katapult! Het team dat het verst kan schieten met hun katapult wordt de winnaar van de Alleskunner Outdoor!
 
Meer lezen

De Alleskunner Outdoor Lunch

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 226 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Zoetermeer

Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.

De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.

Zoetermeer
Delen
Ook dit uitje doen