City Experience (zonder horeca) (eigen locatie) in Hilversum

Een spannend, interactief stadsspel als groepsuitje
 
De mooiste manier om een stad te ervaren is door haar zelf te ontdekken. Zonder navigatie en gewoon op je richtingsgevoel. Onze City Experience biedt je de mogelijkheid om op een cryptische wijze zelf een stad uit te kammen. Een spannend en interactief stadsspel, zeer geschikt  als groepsuitje of bedrijfsuitje.
 
Wat staat je te wachten tijdens de City Experience?
De City Experience begint lekker relaxed. Na ontvangst volgt een uitgebreide speluitleg. Dan vormen we teams en elk team ontvangt een laatste strategische briefing, een mobiele telefoon en een ‘escape enveloppe’, met een stadskaart . Vervolgens gaan jullie de stad in. Door middel van cryptische aanwijzingen bepaal je de route door een stad, op zoek naar de mooiste locaties. Probeer binnen de tijdslimiet te blijven!
 
Aangekomen op deze locaties krijgen teams lucratieve opdrachten die zij moeten volbrengen. Deze opdrachten leveren punten op. Aan het eind van de experience keren de teams terug naar het beginpunt. Terwijl jullie de ervaringen delen worden de winnaars van de dag bekendgemaakt en een prijs uitgereikt.
 
De City Experience is in verschillende steden in Nederland te spelen.
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
 
Meer lezen

City Experience (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 226 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum

Reviews

0 reviews gevonden, plaats een review

Meer reviews

Zij gingen u voor!

02-06-2016

City Experience (zonder horeca)  (Eigen locatie)

13-07-2015

City Experience (zonder horeca)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen