Beat the Box! Lunch in Hamburg

Beat the Box! Lunch. Het supergave teambuildingsuitje!

Samenwerken is “the key to succes”!  Beat the Box dwingt de deelnemers om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. De tijd loopt en op de achtergrond hoor je een opzwepend geluidsfragment. De teams staan bij hun Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen meer! Welk team lukt het om de laatste box open te maken? Een superuitdagende teambuildingactiviteit!

Wat staat je te wachten tijdens Beat the Box!
Bij ontvangst volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met je team aan jouw box. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de laatste box kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Heb jij je laatste box geopend? Welke groep weet binnen de tijd de laatste code te kraken en wordt de winnaar van de dag?

Meer lezen

Beat the Box! Lunch


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 226 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Hamburg

Het traditionele bouwmateriaal in de stad bleef tot ver in de 20e eeuw baksteen, waardoor Hamburg zowel de stad van de baksteengotiek als de stad van het baksteenexpressionisme is.

Hamburg leed door luchtbombardementen in de Tweede Wereldoorlog grote schade, die slechts gedeeltelijk werd hersteld. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door vijf kerktorens en de toren van het uit 1897 daterende raadhuis. Van de torens van de vijf hoofdkerken was die van de St. Nikolai van 1874 tot 1876 kortstondig de hoogste van de wereld. De bijbehorende kerk is na de oorlog niet meer herbouwd. Als het symbool van de stad geldt een andere toren, die van de Sint-Michaelskerk (1751-1762). De andere belangrijke kerken zijn de neogotische Sint-Petruskerk (1842, met 14e-eeuwse delen), de Sint-Jacobikerk met zijn beroemde Schnitgerorgel en Drievuldigheidsaltaar (1518; meester Johan van Collen) en de Sint-Catharinakerk (1380-1426). Slechts enkele recentere gebouwen in de binnenstad, waaronder de Elbphilharmonie, steken boven de kerktorens uit.

Op een eiland in de Elbe bevindt zich de Speicherstadt, een groot complex van op palen gebouwde pakhuizen uit het eind van de 19e eeuw. Karakteristieke 20e-eeuwse bakstenen gebouwen bevinden zich in het Kontorhausviertel, waaronder het Chilehaus van Fritz Höger (1924). Deze beide locaties werden op 5 juli 2015 door de UNESCO uitgeroepen tot cultureel werelderfgoed en toegevoegd aan de werelderfgoedlijst. Aan de Elbeoever is een grootscheeps stadsvernieuwingsproject bezig in de wijk HafenCity met de Elbphilharmonie als nieuw landmark voor de stad.

Over de talrijke kanalen in Hamburg liggen in totaal meer dan 2300 bruggen. Daarmee heeft Hamburg meer bruggen dan Amsterdam en Venetië samen.

Ten westen van het stadscentrum ligt de uitgaanswijk Sankt Pauli, waar de Reeperbahn, bijgenaamd die sündige Meile, de bekendste straat is. Humburg is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag! 

Reviews

8,5
Mariska Theunissen

Leuke activiteit. Afwisselend, niet te makkelijk!

Je bent een uur echt bezig.

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen