Beat the Box! Het supergave teambuildingsuitje!
Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt de deelnemers om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. De tijd loopt en op de achtergrond hoor je een opzwepend geluidsfragment. De teams staan bij hun Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen meer! Welk team lukt het om de laatste box open te maken? Een superuitdagende teambuildingactiviteit!
Wat staat je te wachten tijdens Beat the Box!
Bij ontvangst volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met je team aan jouw box. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de laatste box kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Heb jij je laatste box geopend? Welke groep weet binnen de tijd de laatste code te kraken en wordt de winnaar van de dag?
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 1 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.
De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.