Alles was super geregeld!
Archery Tag, het sensationele uitje van dit moment!
Nieuw in Nederland is Archery Tag! Een versie van Boogschieten waarbij je als teams tegen elkaar kunt strijden en op elkaar kunt schieten! Je speelt met pijlen met foam-tops waardoor je pijnloos elkaar af kunt schieten. Ter extra bescherming draag je ook een masker. Een actief/sportief uitje waarbij de adrenaline hoog op zal lopen!
Wat staat je te wachten tijdens Archery Tag?
Je groep wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide instructie over Archery Tag. We beginnen met een oefenronde waarbij je leert om te richten. Eén voor één mag je proberen de verschillende items van je doel te schieten. Als iedereen de skills onder de knie heeft gaan we het veld in waar meerdere obstakels staan. We doen meerdere spelvarianten met als eindspel “the battle”! Hierbij heb je als team het doel om iedereen uit te schakelen of alle spots van de 5-spots target te raken! Een ware end-game! Worden jullie de winnaar van deze gave en sportieve activiteit?
Archery Tag kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.
Let op: Locatie van de activiteit en de lunch is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 226 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.
De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.
Alles was super geregeld!
Begeleiding was top, voelde de groep goed aan! Leuke activiteit!