Leuk gedaan, spontaan, vrolijk.
Je kwam voor een hilarische avond? Een avondje ongecompliceerd genieten? Alles mag op vrijdag! Tijdens deze hilarische quiz draait alles om de pret!
Wat staat je te wachten tijdens de Alles mag op vrijdag Quiz?
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Zij gaan de lachwekkende strijd aan met elkaar. Deelnemers moeten improviseren, uitbeelden en er wordt gedanst! Ingrediënten zijn: opperste focus en wie is er het snelst van allemaal?
Met hilariteit worden de volgende onderdelen doorlopen: “fotomime” waarbij een speler tegenover zijn teamgenoten een foto moet uitbeelden, “uit de hoogte” waar hints gespeeld wordt en het team 3 spreekwoorden moet raden, “lichaamstaal” waarin de spelers een woord spellen en de letters proberen te vormen met hun lichaam, “de dirigent” waarin de team captain zo probeert te digereren dat zijn team genoten het bekende nummer raden en nog veel meer hilarische onderdelen! Kortom: een avond vol vertier!
De Alles mag op Vrijdag Quiz is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra. Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 228 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.
De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.
Leuk gedaan, spontaan, vrolijk.
Dit was een hilarisch spel. het was lachen, gieren, brullen met een grote groep vrouwen!
Leuk! De kazoos en het liplezen waren extra leuk!
Het was een gezellige en grappige avond met veel afwisseling! Zeker een te raden.